Här tänkte jag visa bilder på olika motiv, som jag har plåtat genom åren. Tryck på bilden (öppnas i nytt fönster) för att se den i större format. Mer bilder kommer, så fort jag hinner lägga in nya.

Båttur i Skärgården med min vän Mats båt Rocher. Vi åker ut många gånger på sommaren och avslutar med en höstresa till Ingmarsö. Där vi tar en matbit på krogen. Helvetesfallet i Orsa. Min syster Britt-Maries man Bertil, är ute på en träningsrunda med hästen Kuta i Munkfors, Värmland. Syrran och Bertils häst Najsan.
Solnedgång över Orsasjön i Dalarna. Bryggeribil på Torekällberget i Södertälje. En stor getabock på Torekällberget i Södertälje. Af Chapman som ligger ankrad på Skeppsholmen i Stockholm. Används nu som vandrarhem av STF sedan 1983.
Riddarholmen i Stockholm. Gripsholms Slott i Mariefred. Gripsholms Slott i Mariefred. Staty på Martis Jerk vid Våmhus kyrka i Dalarna. Det var han som grundade bussföretaget Greyhound i USA. Han ändrade sedan namnet till Eric Wickman.
Qvarnen Tre Kronor på Kvarnholmen i Stockholm. Qvarnen Tre Kronor på Kvarnholmen i Stockholm. Vinnarbilden i Expressen på Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel, som jag tog i samband med deras bröllop 2010. Mats båt Rocher ankrad vid Rastaholm på Ekerö, där vi var och tog en bit mat.
Stor frontlastare nere i Kiruna gruva. Blommor på Tessinska och i bakgrunden skymtar den underbara trädgården.
Gumman och Gubben.
Vapensköld på Residenset i Göteborg. Bild från gamla bruket i Munkfors, Värmland. Bild från gamla bruket i Munkfors, Värmland. Tornspiran på Stockholms Stadshus.


Nybyggda utsiktstornet på Grävlingsberget i Västmanlands län, där den stora skogsbranden härjade 2014. Ängsö Nationalpark i Stockholms norra Skärgård, Norrtälje kommun. Ängsö Nationalpark i Stockholms norra Skärgård, Norrtälje kommun. Utsikt från Stockholms Stadshus högst upp mot Gamla Stan.