R.I.P. - Morriz (PR S*Divine Coon's Easy Happiness, MCO n 22) 2011-05-15 - ✞ 2019-06-05 ✞

R.I.P. - Morriz (PR S*Divine Coon's Easy Happiness, MCO n 22) 2011-05-15 - ✞ 2019-06-05 ✞ Du kom in i mitt liv då din uppfödare försökte hitta ett nytt hem till dig, hon ville att jag skulle ta dig till mig, för tidigare hade jag köpt Millwall av henne, förklarade då att jag inte kan ta en katt som är lite över 8 mån. (vuxen), då blir det problem med dom andra missarna. Men efter några samtal, så lyckade hon övertala mig om att ta hand om Morriz och fick betala 3000:- för han.

När jag hämtade Morriz (The Kind Giant) i Karlskoga hos familjen som då hade han tillsammans med uppfödaren, och i den familjen hade dom ett par nakenkatter/Bengaler. Så när Morriz kom i full fart och lekte, så for dom andra katterna som käglor.

Millwall och Morriz har samma mamma, men Millwalls pappas son är pappa till Morriz och det skiljer ungefär ett år dom i mellan.

När jag kom hem med Morriz och träffade hans storebror Millwall, så var han inte imponerad eller glad den dagen. Höll dom isär så att dom fick vänja sig med sina dofter.
Dagen efter så försökte jag igen och Millwall var skitsur på honom, började leka försiktigt med dom och Millwall sprang då in en lektunnel som jag köpt till mina katter. Millwall tittade ut med nosen i ett hål och Morriz gick fram till honom och det blev en liten puss på nosen, då helt plötsligt var det som att Millwall fattade att det var hans lillebror. Sedan den dagen var dom bästa vänner, helt otroligt.


R.I.P. - Morriz (PR S*Divine Coon's Easy Happiness, MCO n 22) 2011-05-15 - ✞ 2019-06-05 ✞ Det gick väldigt fort den kvällen när du insjuknade och veterinären den natten på djursjukhuset i Bagarmossen, sa att han var väldigt dålig och han skulle inte klara sig, så han fick somna in tillsammans med mig där. Vill inte gå in på detaljer vad som hände, har haft bättre dagar i mitt liv…

Jag frågar mig nu?
- Vem ska ligga på min mage i soffan (han älskade detta).
- Vem ska prata med mig varje dag (Morriz gjorde detta).
- Vem ska jag ge en klick smör (Bregott) varje dag.
- Vem ska nu öppna kylskåpet och sno lite mat.

Morriz var mycket, mycket mer än en katt, han var en i familjen och mina andra missar kommer att sakna honom. Det får räcka så här, blir bara så ledsen när jag skriver om Morriz.

Tänkte avsluta med ett citat från kattbibeln...
"Om en katt har bestämt sig för att älska dig,
finns det inte mycket du kan göra åt det
"...

Bästa Hälsningar
Peter, Tiger, Millwall, Lucifer, Hell och Plutten...