R.I.P. - Kulan (S*Respons Love me Tender, SBI n) 2004-02-25 - ✞ 2016-09-23 ✞

R.I.P. - Kulan (S*Respons Love me Tender, SBI n) 2004-02-25 - ✞ 2016-09-23 ✞ Vet inte hur jag ska börja, men dom senaste 3 veckorna hände det saker väldigt fort. Kulan började spy ofta efter han ätit sina olika favoriter (torrfoder), så jag insåg att något inte var ok. Men han fortsatte att äta och dricka, sedan spy.
Efter ett tag, så började jag stödmata (högt näringsvärde) han som gick sådär. Sedan sista veckan slutade han äta, men jag fortsatte med stödmatning och vätska. Såg ibland att Kulan drack vatten och åt några enstaka torrfoder, men dom kom upp efter några timmar. Till min förskräckliga mardröm, så började jag tänka på att hans cancer hade kommit tillbaka. När han opererades förra året i maj 2015, så sa veterinären efter testet att det var elakartad cancer.
Började massera hans mage försiktigt, och då kände jag en väldigt hård knöl som en spelkula (1x1 cm) i slutet av tarmarna/magsäcken, insåg då att det var nog kört.

Så Kulan fick somna in väldigt värdigt med mig, för jag ville att han inte skulle gå igenom detta igen med allt vad detta innebär + skulle han klara av ett sådant stort ingrepp igen, jag tror inte det. Var med Kulan i över 3 timmar på Djursjukhuset i Bagarmossen, har haft bättre dagar än denna i mitt liv.
Kulan var min trevligaste och trognaste KATT av ALLA och jag kommer att sakna han så in i helvete (ursäkta språket) och av hela mitt HJÄRTA, finns inte ord att uttrycka saknaden. Han var en "Tuff Kille i Lyxförpackning".

Jag frågar mig nu?
- Vem ska hälsa på mig nu med "knuffa huvuden med varandra" (daglig rutin).
- Vem ska krafsa i mitt hår (daglig rutin).
- Vem ska jag kamma/borsta mitt hår nästan varje dag (han älskade detta).
- Vem ska ligga i mitt knä när jag kör bil (han älskade detta).
- Vem ska ligga bredvid mig i soffan (han älskade detta).
- Vem ska prata med mig varje dag (Kulan gjorde detta).
- Vem ska sova på min vänstra arm varje natt (12,5 år).
- Vem ska nu sno min hela fläskfilé/kött (händer då o då).
- Vem ska nu ersäta min NU min min Bästa Vän.
- Vem ska nu ersätta syrrans "bästa polare"...

Som jag lärt mig, finns bara en Kulan... :)

Listan kan göras väldigt lång, men det räcker så här, för tillfället mår jag inte så bra. Ville bara tala om detta för er alla där ute, sköt om er + era underbara katter och undersök dom själva då o då, även magen försiktigt.

Nu väntar jag på hans Urna, så jag kan begrava Kulan på ett väldigt fint sätt och på en underbar plats...

Bästa Hälsningar
Peter, Bullit, Tiger, Millwall, Morriz, Lucifer och Hell...