R.I.P. - Bullit (S*Respons Queen of Love) 1996-11-13 - ✞ 2017-07-27 ✞

R.I.P. - Bullit (S*Respons Queen of Love) 1996-11-13 - ✞ 2017-07-27 ✞ Vi har varit ihop i över 20 år i vått och torrt, kommer aldrig att glömma dagen då jag fick den stora äran att få ha dig Bullit (S*Respons Queen of Love, SBI n 21) hos mig, min första katt som jag fick förtroende för att bli din egen personal/passopp.
Namnet Bullit fick hon när jag hade tagit hand om henne till Mora. Det var en kompis (Ronnie) till mig som tyckte namnet Bullit (kula/gevärskula) var passande, för hon for fram som en sådan.

Så här går historien om Bullit

Jag följde med min syster till ett ställe i mellersta Sverige som hon sålt en kattunge till. Hon gör sådana oregelbundna besök till dom hon sålt kattungar till, för att se allt är bra med missarna. Det står även i kontraktet att hon kan köpa tillbaka katten för ett visst belopp, så ingen kan säga något. Hon är uppfödare av rasen Helig Birma och gjort detta i 33 år, katternas "Rolls Royce" som hon säger.

Vi kom till ett hem och det var väldigt många katter där, men i ett hörn låg en katt och var väldigt rädd, och min syster blev väldigt upprörd och undrade vad som hänt, Bullit hade fått stryk av dom andra katterna eller människor som varit dumma, hon var helt förstörd. Ni ska då veta att Bullit's föräldrar hade väldigt bra stamtavla när hon föddes, men deras titlar blev mer under årens lopp. Pappa GIC Last Nicoboy av Ontario (Norsken) och mamma GIC S*Respons Fanny Hill (Fanny). Syrran tog tillbaka Bullit och betalade en mellanskillnad, sedan åkte vi hem till Våmhus/Dalarna.

När Bullit kom hem till sin mamma och sina kompisar kom dom fram för att hälsa på henne, då blev hon helt galen, pinkade och bajsade på sig, men det funkade inte. Syrran sa; "jag ger henne 10 dagar att lugna ner sig och bli bättre i psyket, sen måste jag nog ta bort henne".
10 dagar gick och min syster övervägde detta att ta bort henne för Bullit mådde inte bra, en rädd, skygg, nervös skakande katt. Men då sa jag; "nu tar jag hand om henne och fixar detta". Tog hand om Bullit i Mora där jag bodde då. Dagar gick, veckor och hon blev en jättesnäll, trevlig, härlig och en tuffare Helig Birma, var som en hund, lekte hämtade saker jag kastade och väldigt kärleksfull.
Hon är min katt jag helt ansvaret för. Bullit brukade slappa/chilla ute på verandan i Mora/Dalarna när vi var där hemma och hälsade på. Fina minnen. Syrran blev väldigt glad och imponerad att Bullit hade blivit en katt som poppat upp som en ny vacker blomma. Vi åkte bil som hon gillade, var på några kattutställningar, kelade, lekte, ute och gick m.m. Hon är den enda katt jag hade förtroende för och släpper ut henne utan sele, för Bullit är den enda jag litar på...

Så nu vet ni lite mer om Bullit och förstår vilken underbar katt hon varit min älskling och jag kommer att sakna henne väldigt mycket av hela mitt hjärta, kan inte beskriva min smärta nu...

Tänkte avsluta med ett citat från kattbibeln...
"Om en katt har bestämt sig för att älska dig,
finns det inte mycket du kan göra åt det
"...

Bästa Hälsningar
Peter, Tiger, Millwall, Morriz, Lucifer och Hell...